StoryEditor

Prichádzajú Allegro Days: Exkluzívne zľavy na obľúbené produkty

11.04.2024, 00:00

Allegro, obľúbená platforma európskeho pôvodu​ s 25-ročnou tradíciou, prináša po prvýkrát na slovenský trh svoje exkluzívne podujatie Allegro Days. Je to tiež prvýkrát, čo sa Allegro Days bude konať na troch trhoch – na Slovensku, v Českej republike a Poľsku. A kedy sa môžete tešiť na Allegro Days? Zaznačte si do kalendára týždeň od 8. do 14. apríla.

Týždeň plný zliav

Tento týždeň zliav, prebiehajúci od 8. do 14. apríla, ponúka slovenským zákazníkom jedinečnú šancu ušetriť až 40 % na pestrej škále produktov. Toto podujatie je dôležitým míľnikom pre Slovákov, ktorí si počas týždňa môžu vychutnať výhodné ponuky produktov vo viacerých kategóriách vrátane elektroniky, oblečenia, domácich potrieb, kozmetiky a detských hračiek.

Bezplatné doručenie a vrátenie na pol roka zadarmo

Počas Allegro Days môžu zákazníci využívať nielen výhodné ceny, ale aj ďalšie výhody, ktoré Allegro poskytuje. Medzi nimi je služba Allegro Smart!, ktorá zákazníkom ponúka bezplatné doručenie tisícok produktov pri nákupe nad 12,90 eur na odberné miesta alebo nad 21,90 eur pri doručení kuriérom. Allegro Smart! poskytuje neobmedzené bezplatné doručenie a ponuky za výhodný poplatok 11,99 € ročne alebo 2,49 € mesačne.

image
Allegro

Pre tých, ktorí si chcú program najskôr vyskúšať, je k dispozícii špeciálna skúšobná ponuka: 5 bezplatných doručení počas prvých 6 mesiacov, vďaka čomu majú slovenskí zákazníci perfektnú príležitosť vyskúšať si nákup na Allegro.sk.

Allegro navyše zaisťuje maximálnu bezpečnosť nákupu prostredníctvom programu Allegro Protect. V prípade, že zákazník narazí na problém s obchodníkom, ktorý sa nedá priamo vyriešiť, Allegro garantuje vrátenie peňazí až do výšky 4 000 eur do 48 hodín. Táto služba pridáva ďalšiu vrstvu dôvery a spokojnosti k nakupovaniu na Allegro.

Pozrite si niektoré z výhodných ponúk dostupných počas Allegro Days od 11. do 14. apríla:

Notebook HP 15 s 15,6" displejom, procesorom Intel, 8 GB RAM a 128 GB úložiskom, dostupný len za 279,00 €.

Kontaktný elektrický gril Sencor SBG 6650BK za skvelú cenu len 79,00 €.

Detský fotoaparát Vtech Kidizoom Magic studio za bezkonkurenčnú cenu 72,90 €.

MTB bicykel Olpran BOMBER FULL DISC s 18" rámom a 26" kolesami, dostupný za fantastickú cenu 199,00 €.

image
Allegro

Nakupovanie hoci aj v pyžame

Nakupovanie na Allegro je navrhnuté tak, aby bolo plynulé a jednoduché pre všetkých používateľov. Či už zákazník preferuje desktopové rozhranie, alebo prehliadanie na mobilnom zariadení, Allegro ponúka viacero možností pre pohodlné online nakupovanie. Okrem portálu allegro.sk je k dispozícii aj mobilná aplikácia Allegro dostupná pre zariadenia iOS aj Android, ktorá ponúka plný rozsah nákupných funkcií a uvítací kupón 10 € na prvú objednávku v rámci aplikácie, ktorý je možné uplatniť pre objednávky nad 50 €.

Viac informácií nájdete na www.allegro.sk

menuLevel = 2, menuRoute = style/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
22. apríl 2024 22:37