StoryEditor

Povedali po stretnutí

22.05.2006, 00:00

Dušan Galis, tréner SR: "V prvom polčase bolo u viacerých, najmä ligových hráčov, cítiť neistotu. Atmosféra na štadióne nebola taká, akú by sme si predstavovali. Príčinou môže byť aj to, že Trnavčania už vypadli z boja o ligový titul."
René Vandereycken, tréner Belgicka:
"Zápas bol náročný aj vďaka nie príliš kvalitnému terénu. Som rád, že sme pre nás nepriaznivý vývoj zápasu dokázali dotiahnuť do spravodlivej remízy."
Juraj Čobej: "Chcel som chytať aj viac ako necelé dve minúty. Dúfal som, že Belgičania pri tej prvej šanci trafia našu bránku a ja si aspoň siahnem na loptu."
Ján Ďurica:
"Škoda inkasovaného gólu. Po dlhom aute vyhral súper hlavičkový súboj, mne to padlo na nohu, takže by sa dalo povedať, že som si dal vlastenca. Je mi to ľúto. S Martinom Škrtelom sa mi v strede obrany hrá dobre, dopĺňame sa, naposledy vo Francúzsku sa nám darilo, spolupráca je bezproblémová."
Balázs Borbély: "Je dobré, že sme s takým súperom neprehrali. Pokiaľ ide o ten dôraz a nasadenie v osobných súbojoch, v súčasnosti sa takto hrávajú aj priateľské stretnutia. Medzištátny zápas je predsa vecou prestíže a každé mužstvo chce takýto súboj vyhrať. Na nekvalitný terén sa nemôžeme vyhovárať, lebo sme si ho na tréningu vyskúšali už v piatok. Vedeli sme, čo nás čaká. Remíza je dobrý výsledok, ale spokojní s ňou nemôžeme byť. Doma by sa malo vyhrávať."


Reprezentačnú premiéru absolvovali brankár Juraj Čobej z Bratislavskej Artmedie a obranca Banskej Bystrice Michal Pančík, ktorý už v 20. minúte musel opustiť ihrisko po zrážke z jedným z belgických hráčov. Podľa prvých vyšetrení má vykĺbené ľavé rameno.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
14. máj 2024 06:50