StoryEditor

Anglický kouč Beckhama nechce

12.02.2007, 23:00
Autor:
SITASITA
Tréner anglickej futbalovej reprezentácie Steve McClaren zostáva neoblomný a naďalej nemieni nominovať stredopoliarova španielskeho veľkoklubu Real Madrid Davidova Beckhama do národného tímu.

Tréner anglickej futbalovej reprezentácie Steve McClaren zostáva neoblomný a naďalej nemieni nominovať stredopoliarova španielskeho veľkoklubu Real Madrid Davida Beckhama do národného tímu. Jeho postoj neobmäkčil ani úspešný návrat bývalého kapitána Albiónu do zostavy "bieleho baletu", ktorý záver prvého polčasu okorenil vyrovnávajúcim gólom z priameho kopu. "Nemyslím si, že by nám čo len trochu chýbali Beckhamove výkony. Stále máme šancu sa kvalifikovať, nevidím to ako problém. Na druhej strane však pred nikým dopredu nezatváram dvere - to sa stane len vtedy, ak hráč príde za mnou a povie, že končí s reprezentáciou," povedal McClaren. Anglicko nedokázalo zvíťaziť už v štyroch stretnutiach za sebou a nevyzerá to s ním dobre ani v kvalifikácii na majstrovstvá Európy 2008. V skupine mu momentálne patrí po štyroch stretnutiach tretia priečka so ziskom 7 bodov za Chorvátskom a Ruskom.
Tridsaťjedenročný záložník s fantastickou pravačkou vypadol z anglickej reprezentácie po skončení minuloročných majstrovstiev sveta v Nemecku, keď lavičku "ostrovanov" opustil švédsky kouč Sven-Göran Eriksson a do funkcie nastúpil McClaren. Beckhamovi sa počas leta zmenil kouč aj v Reale Madrid, keď prišiel Talian Fabio Capello, s ktorým si veľmi nepadol do oka. Preto sa v januári tohto roka dohodol na päťročnom kontrakte s tímom zámorskej futbalovej ligy Los Angeles Galaxy, platnom od leta 2007. Počas tohto obdobia si bývalá ikona Manchestru United zarobí 250 miliónov dolárov (asi 6,7 miliardy korún).

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
16. máj 2024 22:17