4. Končí aj symbolická pomoc

Snímka: TASR

V rade profesijných združení je táto organizácia nováčikom. Predchádzal jej vznik Iniciatívy 10 pre gastro ako verejnej komunikačnej platformy so snahou prinášať konkrétne ekonomické návrhy. Jej spúšťačom sa stala pandémia koronavírusu.

 „Systémové riešenia by sa mali dotknúť reštaurácií, barov, kaviarní, ako aj gastroproducentov a dodávateľov. Chceme vytvoriť organizáciu, ktorá by zastupovala záujmy celého sektora,“ konštatuje pre HN prezident Aliancie slovenskej gastronómie Viliam Pavlovský.

 Nadchádzajúca letná sezóna sa údajne ukazuje ako jedna z najťažších.

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 84% na dočítanie.

Nedozvedeli ste sa všetko?

Digitálne predplatné

Získajte prístup ku kompletnému obsahu

KÚPIŤ

Už máte predplatné?
Prihláste sa

Tento článok ste dočítali vďaka tomu, že ste predplatiteľom Hospodárskych novín. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.

Najčítanejšie témy