Portál Profesia eviduje zvýšený počet ponúk v odvetví gastra.
Ešte v máji výsledky prieskumu inzertného portálu Profesia.sk poukázali na alarmujúci stav tak v cestovnom ruchu, ako aj gastre.
Pätina bývalých zamestnancov týchto odvetví už nebola ochotná vrátiť sa späť. Ďalší z nich by si vedeli predstaviť comeback len za predpokladu zvýšenia mzdy či zabezpečenia istoty pracovnej pozície.
Stalo sa tak v čase, keď uvoľňovanie opatrení výrazne zvýšilo počet pracovných ponúk v tomto sektore. Po čiastočnom vydýchnutí zamestnávateľov z negatív obmedzení kvôli koronavírusu zahrievacie kolo pred štartom letnej sezóny prinieslo ďalšie – akút...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-03-28 18:44:20 - Feat.: - Title: Vzniká nová gastrozóna Bratislavy? Do novej top štvrte sa sťahujú známe reštaurácie
02 - Modified: 2024-03-22 11:00:00 - Feat.: - Title: Bratislavské pekárne, ktoré sa oplatí navštíviť: Tu si dáš sladké pečivo, rímsku pizzu, dobrú kávu aj bagety ako z Paríža
03 - Modified: 2024-03-21 15:32:23 - Feat.: - Title: Foodbloger Géczy: Kupujeme si drahé oblečenie a mobily, no obed chceme za 5 eur. Také jedlo nemôže byť z kvalitných surovín
04 - Modified: 2024-03-25 23:00:00 - Feat.: - Title: Univerzálny pomocník? Stavte na citrón, pomôže s čistením aj s pleťou, hneď niekoľkými spôsobmi
05 - Modified: 2024-03-20 09:10:35 - Feat.: - Title: Sladené nápoje pravidelne pije každý tretí Slovák, sladkosti je každý druhý. V tomto sme sa však zlepšili