StoryEditor

Bary a reštaurácie hlásia obrat. Akú sezónu bude mať pivo, víno a nealko?

04.06.2021, 00:00
HN sa pozreli, aké očakávania majú vinári, výrobcovia piva a sektor nealko.

Najesť sa a zapiť to vínom, pivom či nealkoholickým nápojom. Prevádzky čakajú, že zákazníci ich po pandémii vytrhnú z najhoršieho.

HN sa pozreli aké očakávania majú vinári, výrobcovia piva a sektor nealko.

1. Vinári čakajú na zmenu trendu

Vo vinárskom sektore majú za sebou po pandémii ťažký rok. Minuloročná produkcia vína stojí vo väčšine prípadov ešte v pivniciach, zatiaľ čo o tri mesiace sa začne pracovať už na novom ročníku....

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-05-03 12:23:08 - Feat.: - Title: Pre hotelierov a gastroprevádzky na Slovensku chceme byť hybným motorom, hovorí pre HN odborník 02 - Modified: 2024-05-03 22:00:00 - Feat.: - Title: Pokrm bohov len pre vyvolených: Prejdite sa s nami stručnými dejinami kakaa 03 - Modified: 2024-05-02 22:00:00 - Feat.: - Title: Cukrárska legenda z Kremnice: V zlatom meste obnovili výrobu zákuska, ktorý vraj spôsobuje závislosť 04 - Modified: 2024-05-04 22:00:00 - Feat.: - Title: Vajcia, zeleninu a už vôbec nie hydinové mäso: Ak vám zaleží na zdraví, tieto potraviny neohrievajte 05 - Modified: 2024-04-25 10:00:00 - Feat.: - Title: Z malej firmy miliónový biznis. Manželky vybudovali uhlíkovo neutrálnu továreň, varia v nej aj čierne pivo
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
06. máj 2024 09:52