StoryEditorBary a reštaurácie hlásia obrat. Akú sezónu bude mať pivo, víno a nealko?
HN sa pozreli, aké očakávania majú vinári, výrobcovia piva a sektor nealko.
Najesť sa a zapiť to vínom, pivom či nealkoholickým nápojom. Prevádzky čakajú, že zákazníci ich po pandémii vytrhnú z najhoršieho.
HN sa pozreli aké očakávania majú vinári, výrobcovia piva a sektor nealko.
1. Vinári čakajú na zmenu trendu
Vo vinárskom sektore majú za sebou po pandémii ťažký rok. Minuloročná produkcia vína stojí vo väčšine prípadov ešte v pivniciach, zatiaľ čo o tri mesiace sa začne pracovať už na novom ročníku....
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-05-03 12:23:08 - Feat.: - Title: Pre hotelierov a gastroprevádzky na Slovensku chceme byť hybným motorom, hovorí pre HN odborník
02 - Modified: 2024-05-03 22:00:00 - Feat.: - Title: Pokrm bohov len pre vyvolených: Prejdite sa s nami stručnými dejinami kakaa
03 - Modified: 2024-05-02 22:00:00 - Feat.: - Title: Cukrárska legenda z Kremnice: V zlatom meste obnovili výrobu zákuska, ktorý vraj spôsobuje závislosť
04 - Modified: 2024-05-04 22:00:00 - Feat.: - Title: Vajcia, zeleninu a už vôbec nie hydinové mäso: Ak vám zaleží na zdraví, tieto potraviny neohrievajte
05 - Modified: 2024-04-25 10:00:00 - Feat.: - Title: Z malej firmy miliónový biznis. Manželky vybudovali uhlíkovo neutrálnu továreň, varia v nej aj čierne pivo