StoryEditorPrvé reakcie gastra a hotelov po ohlásenom uvoľnení opatrení
Terasy podnikov zatiaľ zostávajú zatvorené, k ich otvoreniu by mohlo prísť od pondelka 26. apríla.
Už o pár dní zažije Slovensko po niekoľkých mesiacoch prvé väčšie uvoľňovanie koronavírusových opatrení. Od 19. apríla sa otvoria napríklad hotely a penzióny (bez reštaurácií) a povolí sa pohyb v prírode mimo okresu. Podmienkou bude preukázanie sa platným negatívnym testom.
Ako nové opatrenia prijali predstavitelia gastra a hotelov?
"Toto rozhodnutie zatiaľ veľa nerieši. Hotely bez vedľajších služieb, wellness a bazénov budú fungovať tak ako dot...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-05-25 10:05:00 - Feat.: - Title: Čo sa jedlo v stredoveku: V chalupách kaše, na hradoch pávy i bobry. Kurča bolo zriedkavosťou, lososa nechceli
02 - Modified: 2024-05-24 10:00:00 - Feat.: - Title: Známy kulinársky portál zostavil zoznam najhorších slovenských jedál. Nechýba v ňom ryžový nákyp či fliačky s kapustou
03 - Modified: 2024-05-22 13:00:00 - Feat.: - Title: FOTO Párkom odzvonilo. Český podnikateľ leje do rožkov sviečkovú a dobýva benzínky po celej krajine
04 - Modified: 2024-05-22 07:29:24 - Feat.: - Title: V Mexiku udelili michelinskú hviezdu malému stánku s tacos. Zaradil sa tak medzi tie najlepšie gastro prevádzky na svete
05 - Modified: 2024-05-17 09:00:00 - Feat.: - Title: Africká pochúťka, ktorú by ochutnal len málokto. Burger z komárov je hitom internetu